Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neziskové organizace

Služby, které poskytujeme neziskovým organizacím:

  • Právní poradenství: Poskytování právního poradenství týkajícího se zakládání organizace, registrace, správy právních dokumentů, dodržování právních předpisů a zákonů, pracovněprávních vztahů, ochrany osobních údajů, smluvních vztahů a dalších právních otázek.
  • Grantové poradenství: Pomoc s identifikací vhodných grantových možností, přípravou grantových žádostí, vypracováním rozpočtů a finančních plánů, administrativním řízením grantů a reportováním výsledků.
  • Projektové poradenství: Pomoc s vymýšlením, plánováním a realizací projektů, včetně identifikace potřeb cílové skupiny, stanovení cílů a výstupů projektu, vypracováním logického rámce, časového plánu a rozpočtu, monitoringem a hodnocením projektu.
  • Strategické poradenství: Pomoc s tvorbou strategických plánů organizace, stanovením dlouhodobých cílů a strategií, hodnocením prostředí a rizik, identifikací silných stránek a slabých stránek organizace a vytvářením akčních plánů pro dosažení cílů.
  • Komunikační poradenství: Poskytování poradenství v oblasti interní a externí komunikace organizace, vytváření komunikační strategie, rozvoj vztahů s médii, správa sociálních médií, tvorba marketingových materiálů a podpora dobrého jména organizace.
  • Školení a rozvoj: Pořádání školení a workshopů pro zaměstnance a dobrovolníky organizace v oblastech práva, grantů, projektů, komunikace, fundraisingu a dalších důležitých dovedností.