Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poradenství v oblasti práva

Poskytujeme poradenství zejména v trestním řízení ale i dalších právních odvětvích. Toto zahrnuje poskytování právních rad a informací osobám, které se mohou ocitnout v trestním procesu jako obviněné nebo oběti trestného činu, případně zúčastněné osoby. Poradenství v rámci trestního řízení poskytujeme v součinnosti s renovovanými advokáty a emeritními elitními policisty z různých útvarů.

V případě potřeby zajistíme rozbor trestního spisu, případná procesní pochybení orgánů činných v trestním řízení.

Zatupování při úkonech trestního řízení v různém právním postavení.

Také zajišťujeme psychologickou podporu v rámci trestního řízení a doprovázení.

Poskytujeme poradenství a případné zastoupení v oblasti

  1. Trestní právo
  2. Realizace Generální inspekce bezpečnostních sborů
  3. Služební poměr příslušníků bezpečnostních sborů
  4. Přestupkového práva
  5. Pracovní právo
  6. Rodinné právo
  7. Ochrana spotřebitelů
  8. Správní právo
  9. Zastupování při jednání s úřady

Poradenství v oblasti trestného práva souvisí zejména s těmi aspekty:

  • Práva a povinnosti: Poradenství v trestním řízení začíná informováním klienta o jeho právech a povinnostech v rámci trestního procesu. To zahrnuje právo na obhajobu, právo mlčenlivosti, právo na advokáta a další.
  • Možné právní následky: Poradce vysvětluje klientovi možné právní následky trestního řízení, včetně možných trestů v případě odsouzení a jakýchkoli dalších důsledků pro jeho osobní, profesní nebo rodinný život.
  • Právní strategie: Na základě informací poskytnutých klientem vysvětluje poradce různé právní strategie a možnosti pro obhajobu. To zahrnuje vyhodnocení důkazů, svědectví a dalších faktorů, které mohou ovlivnit výsledek případu.
  • Příprava na soudní proces: Pokud je to nutné, poradce pomáhá klientovi se připravit na soudní proces, včetně poskytnutí pokynů ohledně svědectví, křížového výslechu a dalších aspektů soudního procesu.
  • Poradenství pro oběti: V případě, že klient je obětí trestného činu, právní poradce může poskytnout poradenství ohledně práv obětí, možností odškodnění a ochrany během trestního řízení.

Zmocněnec v trestním řízení

Zákony on-line